Grafixa är en rikstäckande skyltleverantör

Vi tillverkar skyltar för alla tillfällen, inomhusskyltar och utomhusskyltar. Vi hjälper er genom hela processen med allt från design, tillverkning och montering av era skyltar.

Med Grafixa som skyltleverantör behöver du endast en kontakt för alla former av skyltar. Det gör att du sparar både tid och pengar. Med ett heltäckande sortiment inom företagsskyltar gör vi allt för att ni skall få den bäst exponeringen av ert företag.

Skyltar för alla tillfällen

En skylt är en kontaktyta som fyller en viktig funktion för att öka kännedomen om ditt företag och för att kommunicera med din målgrupp. En säljare och varumärkesbyggare som arbetar för dig dygnet runt i alla väder. Har du något du vill skylta med? Kontakta Grafixa så hjälper vi er med skyltar för inomhus och utomhus bruk.

Profil 00

Profil 00 är en plan bokstav som tillverkas av Aluminium, plexiglas, eller rostfritt. Bokstaven monteras med distans från fasaden för ett ge ett djup med snygga skuggor till logotypen.

Skylt Profil 00
Profil 01
Profil 01 är en obelyst bokstav med ett 3d djup som tillverkas av aluminiumplåt som lackas i valfri färg. Skylten monteras antingen  med separata bokstäver med distans från fasaden eller med skyltbokstäverna monterade på ett ramjärn i önskad färg som monteras på fasaden.
Skylt Profil 01
Profil 03
Profil 03 är en bakåtlysande bokstav som ger en spännande corona effekt till bokstäverna som är tillverkade med ett 3d djup. Logotypen tillverkas av aluminiumplåt och lackas i valfri färg. Skylten monteras antingen  med separata bokstäver med distans från fasaden eller med skyltbokstäverna monterade på ett ramjärn i önskad färg som monteras på fasaden.
Skylt Profil 03
Profil 04
Profil 04 är en skylt som lyser framåt. Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt, och lackas i valfri färg. Fronten tillverkas av akrylplast, som folieras i valfri färg. Akrylen fästes till bokstavens sida med en plåtlist. Skylten monteras antingen  med separata bokstäver med distans från fasaden eller med skyltbokstäverna monterade på ett ramjärn i önskad färg som monteras på fasaden.
Skylt PROFIL 04
Profil 6
Profil 6 är en skylt som lyser framåt. Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt, och lackas i valfri färg. Fronten tillverkas av akrylplast, som folieras i valfri färg. Akrylen fästes direkt mot bokstavens sida. Skylten monteras antingen  med separata bokstäver med distans från fasaden eller med skyltbokstäverna monterade på ett ramjärn i önskad färg som monteras på fasaden.
Profil 8
Profil 8 är en skylt som lyser framåt och åt sidorna. Bokstaven tillverkas av akrylplast, som folieras i valfri färg. Skylten monteras antingen  med separata bokstäver med distans från fasaden eller med skyltbokstäverna monterade på ett ramjärn i önskad färg som monteras på fasaden.
Profil 9
Profil 9 är en skylt som lyser framåt och åt sidorna. Bokstaven tillverkas av akrylplast, som folieras i valfri färg. Den nedre delen av kokstaven tillverkas av aluminiumplåt som lackas i valfri färg. Skylten monteras antingen  med separata bokstäver med distans från fasaden eller med skyltbokstäverna monterade på ett ramjärn i önskad färg som monteras på fasaden.
Profil 10
Profil 10 är en ljuslåda som ger en snygg coronaffekt till logotypen. Fronten är tillverkad av aluminiumplåt. Logotypen eller texten fräses ur metallfronten. Där efter fräser man ut motsvarande text eller logotyp tillverkad av 10 mm akryl som sticker ut från skylten. Fronten folieras i valfri färg.
Skylt PROFIL 10
Plåtskylt
En plåtskylt tillverkas av aluminiumplåt och som lackeras eller folieras.
En plåtskylt kan även kombineras med 00 profiler som monteras med distanser och ger ett spännande djup till skylten.
Plåtskylt
Frigolitskylt

Ge dina kunder ett proffsigt intryck och stå ut bland konkurrenterna genom att exponera ditt företag med snygga frigolitskyltar.

Frigolit är ett fantastiskt material med stora kreativa möjligheter. Frigolit är effektfullt och har ett mycket brett användningsområde inom 3d loggor, reklam, event, kontors och butiksmiljö, scendekor, mässor etc.

Det är bara fantasin sätter gränser för vad som går att göra med frigolit.

Snygga frigolitskyltar till kontoret

Referenser på skyltar som vi har levererat.

Garo fasadskylt
Snygg inomhusskylt Skylt till Garo
Stolpskylt till Garo
Skyltar till Filmbyn i Småland-Grafixa
Termeco ljusskylt
Snygg frigolitskylt till kontoret
Snygga skyltar till J3M i Smålandstenar
Snygga skyltar till kontoret på J3M i Smålandstenar
Snygga frigolitskyltar till Gong Academy Sweden i Värnamo
Snygga skyltar till Kortsystem i Gislaved
Snygga skyltar till Kortsystem i Gislaved
Snygga skyltar till SWEDRIVE i Lagan
Snygga skyltar till Berglund travel
Snygga inomhusskyltar till HEYMO

Kontakta oss