Mässa och event

För er som skall ställa ut på mässa kan vi hjälpa hela vägen från idé och design till produktion och byggnation av er mässmonter. När mässan sedan är över tar vi hand om demontering och lagerhållning av er monter.

Vi tror på långsiktiga relationer där vi tillsammans arbetar mot uppsatta mål och visioner.

Som totalleverantör inom mässa och event kan vi erbjuder vi allt som behövs till en lyckad mässmonter. Väggar, belysning, skyltar, digitala skärmar, möbler, podier, golv, mattor, giveaways m.m.

Beställ mässmonter från Grafixa
Beställ mässmonter från Grafixa
Beställ mässmonter från Grafixa
Beställ mässmonter från Grafixa
Monter från Grafixa
Beställ mässmonter från Grafixa
Beställ mässmonter från Grafixa
Beställ mässmonter från Grafixa
Hafa monter
Proton mässmonter
MAPEI Monterdesign
habo monter
BEVI monter

Så här arbetar vi

Personlig service

Ett samarbete med oss börjar alltid med att vi går igenom vad ni har för visioner och hur ni vill nå ut till era kunder. Vi skissar, brainstormar och antecknar för att få en så tydlig bild över er vision som möjligt.
 

Design

Efter vårt möte börjar vi arbeta fram kreativa designförslag och 3d bilder till er nya mässmonter. Därefter går vi gemensamt igenom designförslaget för att säkerställa att vi har kommit fram till den monterdesignen som passar er bäst.
 

Konstruktion

När vi har kommit fram till vilken design och lösning som passar er bäst går vi vidare och tar fram effektiva konstruktionsritningar som skall ge er en monter som motsvarar era önskemål.
 

Tillverkning

Efter att konstruktionsritningarna är optimerade tar vi dom vidare till produktionen för att tillverka er nya mässmonter, displayställ, podier, bildväggar, skyltar m.m.
 

Leverans och byggnation

När montern sedan är tillverkade ser vi till att den transporteras till mässan där vi också bygger upp montern. Vi lämnar sedan över
montern till er och önskar ett fantastiskt lyckat mässdeltagande.
 

Demontering och lagerhållning

När mässan sedan är över tar vi hand om demonteringen av montern som vi sedan kan transportera och lagerhålla i våra lokaler. 
 

Uppföljning

Efter mässan är vi väldigt måna om att allt blev till er belåtenhet. Därför håller vi kontakten med er och stämmer av så att allt är bra. För att sedan blicka framåt mot nästa spännande mässa.

Kontakta oss idag