KREATIVA SHOWROOM FÖR LYCKADE KUNDMÖTEN

Förstärk både det digitala och fysiska mötet med kunden och ge ett proffsigt och förtroendeingivande intryck. Mötet med kunden handlar om att bygga förtroende, inspirera och lära känna varandra. Vi hjälper er med helhetslösningen till ert showroom. Allt från smarta tekniska lösningarna för ljud och bild. Till att förstärka kundmötet och ge er ett proffsigt intryck med skyltar och mässväggar anpassade för era lokaler. Allt för att ni skall kunna fokusera på att ge kunden ett inspirerande och kreativt möte. Med ett eget showroom blir det enkelt att hålla kontakten och presentera produktnyheter och tjänster på ett kreativt och inspirerande vis. Kontakta Grafixa så hjälper jag er hela vägen från idé och design till produktion och byggnation av ert proffsiga showroom anpassat för både för fysiska och digitala video möten.

 

KREATIVA MÖJLIGHETER OCH FLEXIBLA LÖSNINGAR

Vi designar och tillverkar ert showroom helt utifrån era behov och önskemål. Det går även utmärkt att bygga om och lägga till nya väggar, hyllor eller skärmar för att skapa nya kreativa showroom.

Showroom

SMART TEKNIK
Med smarta tekniska lösningar är det nu enklare än någonsin att hålla kontakten med dina kunder för att presentera produktnyheter. Stick ut från mängde och bjud in nya kunder till ert showroom och presentera verksamheter på ett kreativt och inspirerande vis som verkligen fångar deras uppmärksamhet.

Exempel på showroom och mässmontrar

Beställ mässmonter från Grafixa
Beställ mässmonter från Grafixa
Beställ mässmonter från Grafixa
Beställ mässmonter från Grafixa
Monter från Grafixa
Beställ mässmonter från Grafixa
Beställ mässmonter från Grafixa
Beställ mässmonter från Grafixa

Så här arbetar vi

Personlig service

Ett samarbete med oss börjar alltid med att vi går igenom vad ni har för visioner och hur ni vill nå ut till era kunder. Vi skissar, brainstormar och antecknar för att få en så tydlig bild över er vision som möjligt.
 

Design

Efter vårt möte börjar vi arbeta fram kreativa designförslag till er nya showroom. Därefter går vi gemensamt igenom designförslaget för att säkerställa att vi har kommit fram till den designen som passar er bäst.
 

Tillverkning

När vi har kommit fram till vilken design och vilka tekniska lösningar som passar era önskemål bäst kör vi igång produktionen för att tillverka ert nya showroom.
 

Installation och byggnation

Så fort vi är färdiga i produktionen åker vi ut till era lokaler och bygger upp ert nya showroom och installerar den tekniska utrusningen.
 

Uppföljning

Efter att vi har levererat ert nya showroom så är vi väldigt måna om att ni blev riktigt nöjda. Därför håller vi kontakten med er och stämmer av så att allt blev till er belåtenhet.

Kontakta oss idag