Marknadsföring i butik

Vilka är Grafixa

Grafixa är en kreativa totalleverantör som hjälper företag att bygga starka varumärken och att nå ut till sina kunder genom professionell marknadsföring där ni möter era kunder. Vi hjälper er inom följande områden: butiksinredning, skyltar, 3d visualisering, profilprodukter, mässa & event.

Vår affärsidé är ditt företag skall få fler kunder och öka sin försäljning med hjälp av professionell marknadsföring. 

Komplett partner

Med Grafixa som partner behöver du endast en kontakt som du kan vända dig till när ni behöver hjälp med att kommunicera med er målgrupp.

För att säkerställa konkurrenskraftiga priser, korta ledtider och stor flexibilitet, arbetar vi även tätt ihop med väl utvalda leverantörer med hög spetskompetens som möjliggör produktion inom alla tänkbara material.
Vi håller ihop hela projektet från idé och design, till konstruktion, produktion och slutligen leverans. Under tiden kan ni tryggt fokusera på annat.
 

SÅ ARBETAR VI

Personlig kontakt

Personlig service

Ett samarbete med oss börjar alltid med att vi går igenom vad ni har för visioner och hur ni vill nå ut till era kunder. Vi skissar, brainstormar och antecknar för att få en så tydlig bild över er vision som möjligt.

Design

Design

Efter vårt möte börjar vi arbeta fram kreativa designförslag och 3d visualiseringar till er nya butiksinredning, shop-in-shop, displayställ, skyltar, profilprodukter m.m. Dom olika förslagen går vi sedan igenom tillsammans för att komma fram till vilken lösning som passar er bäst.

CAD

Konstruktion

När vi har kommit fram till vilken design och lösning som passar er bäst går vi vidare och tar fram effektiva konstruktionsritningar som skall ge er en produkt som motsvarar era önskemål.

Tillverkning

Tillverkning

Efter att konstruktionsritningarna är optimerade tar vi dom vidare till produktionen för att tillverka er nya butiksinredning, displayställ eller skyltar. Vid större upplagor tar vi alltid fram en prototyp för godkännande innan produkterna serietillverkas.

Logistik och leverans

Logistik och leverans

När produkterna sedan är tillverkade ser vi till att emballera och packa dom så att dom kan transporteras till önskad adress. Vi har också möjlighet att lagerhålla och distribuera produkterna till önskad adress efter era önskemål.

Personlig kontakt

Uppföljning

Efter att vi har levererat produkterna till er är vi väldigt måna om att allt är till er belåtenhet. Därför håller vi kontakten med er och stämmer av så att allt är bra.

Kontakta oss